Bloemenabonnement

Een bloemenabonnement is de perfecte oplossing voor iedereen die zijn ruimte tot leven wil brengen. Wie houdt niet van een mooi boeket, leuke plant om het huis, kantoor of receptie op te vrolijken? En wie krijgt niet graag op regelmatige basis een kleurrijk boeket aan huis geleverd? Altijd met verse bloemen en op basis van de laatste trends. Erica Flowers & Happy Things uit Ninove zorgt via diverse formules dat je huis, appartement, kantoor of receptie steeds een fleurige & kleurrijke sfeer uitademen.

Lees meer over onze bloemenabonnementen

Bloemen rechtstreeks naar jouw voordeur met een bloemenabonnement

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons voor een bloemen- en plantenabonnement terecht. Je bepaalt helemaal zelf de looptijd, frequentie en het budget ervan. Een abonnement voor bloemen aan huis betekent dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over op tijd bloemen bestellen. Het is alsof je een persoonlijke bloemist hebt die precies weet wanneer het tijd is om een nieuw boeket bloemen te kopen. Een bloemenabonnement is niet zomaar een luxe; het is een investering in je welzijn, een wekelijks of maandelijks moment van schoonheid dat rechtstreeks naar je voordeur komt.

Kies voor een fleurige omgeving

Wacht niet langer; maak de sprong naar een huis vol leven en kleur. Plaats vandaag nog je bestelling bij de bloemenexpert van Ninove. Of je nu kiest voor een abonnement voor bloemen aan huis of gewoon eenmalig wilt genieten van een prachtig boeket, wij zorgen ervoor dat je altijd de beste kwaliteit en service krijgt. Kies voor een wereld vol kleur en geluk met een bloemenabonnement van onze bloemenwinkel. Laat ons de rest regelen, zodat je kunt genieten van blijvende schoonheid in je leven. Contacteer ons via het contactformulier of door te bellen naar 054 33 22 01