Bruidsboeket bestellen

Een bruidsboeket bestellen is een van die cruciale stappen in de aanloop naar je huwelijk, een moment dat je leven voorgoed zal kleuren. Kiezen voor een bruidsboeket is kiezen voor een symbool dat je liefde en vreugde uitstraalt. Bij Erica Flowers & Happy Things begrijpen we dat dit meer is dan zomaar een boeket; het is een deel van jouw verhaal.

Lees meer over onze bloemenabonnementen

Je bruidsboeket en huwelijksbloemen bij ons bestellen

Bloemen zijn een must op je huwelijk en houdt zoveel meer in dan enkel het bruidsboeket bestellen. Denk maar aan zijn corsage, de boeketjes van de bruidsmeisjes, de versiering van het altaar en de stoelen in de kerk, de tafeldecoratie met centerpieces, de versiering van wagen of paardenkoets, … Noem maar op. Op jouw grootste dag kan het niet groot genoeg zijn! We adviseren je graag welke bloemen je het best voor je trouw kiest zodat alles volledig tot zijn recht komt, passende bij het seizoen. Samen kijken we naar welke stijl bij je huwelijk past, zodat de bloemen voor een prachtige, blijvende herinnering zorgen aan jouw mooiste dag. Wil je enkel een boeket kopen of ga je voor een compleet bloemenarrangement? Wij zijn in beide gevallen dé ervaren bloemenwinkel die jouw dag onvergetelijk maakt.

Kies het perfecte boeket

Je kunt de bloemen aan huis bestellen of meteen op de huwelijkslocatie laten leveren. Ga voor jouw droomhuwelijk en laat je bruidsboeket en andere bloemarrangementen de schoonheid en liefde weerspiegelen die je verdient. Wacht niet langer; plaats je bestelling en maak je dag compleet met het perfecte bruidsboeket. Bij vragen of specifieke wensen kun je ons altijd contacteren om alle details te bespreken. Bovenkant formulier

Nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren
054 33 22 01 of info@bloemenerica.be